de' boboiS n gegurlS

Dec 13, 2011

The nursery Grad Day!

Assalammualaikum wbt...seperti yg sopis dah janjikan utk hapdet...majlis graduasi skolah anak sopis...my dearest tinkerbell....:D

Majlis graduasi ni sebenarnye utk penyampaian ijazah kepada semua pelajar yg dah 4 tahun mendapatkan pendidikan di taska tersebut...hikhik....semoga mereka terus berjaya di masa akan datang...dan kepada semua pelajar yang masih lagi menuntut di universiti taska tersebut (adik² yg baru berusia 1 - 3 tahun), didoakan semoga anda semua juga turut mendapat kejayaan yang cemerlang, soleh serta solehah lah hendaknya buat semua....jadi anak yang bijak okeh! ;) 

n here, acik sopis nak ucapkan sekalung tahniah buat 3 orang pelajar yang diberi anugerah pelajar terbaik / cemerlang sepanjang mengikuti kursus di universiti taska ini...

adik izzati ilyana binti jefri (tahniah buat kak fiza n abg jeff ;)
adik farizatul hanan nabila binti zulkefli
mohamad farish zakuan
(ternyata kelompok wanita masih mendominasi situasi...hahah)
kredit diucapkan kepada pengusaha majlis ini, sopis hargai setiap usaha anda...;)
sopis juga ingin memberi sedikit pujian....kepada semua guru yang dikira berjaya membentuk sahsiah anak² kami di situ..(even sepanjang majlis berlangsung td pun....bnyk elemen kepimpinan telah diterapkan dalam jatidiri anak² kami)....terima kasih! dan tahniah, seawal peringkat umur +/- 4 thn anak² ini berjaya memimpin nyanyian Negaraku, bacaan ikrar, pelbagai persembahan, hafal elemen pergerakkan....tahniah buat semua..

ada macam² tarian n nyanyian utk persembahan kepada kami sebagai jemputan pihak taska...(#madu & racun, #joget bali, #horay² samba, #chicken dance dan #nasyid)....

tp antara yang paling mencuit hati kami ialah..acara pakaian beragam.....mmg bynk ragam²nya....ade yg shuffling, ade yg goyang² kiri kanan....n aimy...really enjoy masa menjiwai watak panda bear nya...(ibu really proud of u....aimy)  ibu ingat aimy malu n x sporting....ceh meleset sama sekali...  :D....U really did well! Ramai juga lah peserta utk pakaian beragam ni...ada princess ade puteri...(:D), SuperMan, SpiderMan (Sua pender besar), ada kaki joran, ada casual wear, ada pak arab...(tp pak arab ni malu....xmo gi pentas..) huhuhu....

Sopis ingat sape menang dapat hadiah.....sekali rupernye...semua peserta diberi hadiah....;) yeay!! aimy pun dapat hadiah!! (hikhik berbaloi ibu n ayah watkan rumpun buluh aimy yg tampal plastik kat batang belon kaler putih tuh) hihihihi....ok sayang, next time kita join lagi okeh...;) niat ibu n ayah supaya aimy...menjadi seorang individu yg ada confident level dan lebih...berani)...

okeh sopis ade amek gambar....n video...tp wat masa ni...sopis upload pics saje...k....next n3 sopis upload all the videos k...;) c ya....





































































5 kata² mereka...::

mizzmeow said...

sweetttttt sgt2...haha

sopisTcated said...

hikhik....pasni aimy leh join acik mimie kat kelab menari lah huhuhu :P

Ietams said...

seronok tengok keletah budak² masa graduation day ni kan..

sopisTcated said...

hikhik...tulaa ietams dear....comeylkan...;)

naf. said...

alololo omelnya kanak2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...