de' boboiS n gegurlS

Aug 19, 2011

Alhamdulillah

terima kasih buat sebahagian kawan² dari Kawalan Penyakit yang sudi datang jauh² utk meraikan kami...ramai lagi yang lain, tp sopis x dapek nak masukkan semua picture...:D...
Ni masa majlis merisik²...pandang....18/08/2007
ni hantaran sopis utk mofad mase bertunang.....





















ni mase majlis di Raub......kan maen sengeh lagik!

ni mase tunang dulu.....
yang ni...mase risik....


ni sehari sebelum jadi perantin!..kat opis lagi...time nak balik utk majlis di Raub!

ni mase tengah couple²...baju nak same je...:p


ni kad kawen kami dulu...aikk ade kad kawen sekarang plak ke..? ngehngeh...:D
Mase kami makan beradab sopan!

sopis with MIL

sopis with FIL

mofad with MIL
sopis wif ayahanda kesayangan!
arwah atok ngan abah! we missed u atOk! (T T)
ayahnda ngan ibunda masa malam nikah kami!
family mofad!
sopis's siblings!

Alhamdulillah...bersyukur sangat rasa hati...kalau dicongak²....dia telah menjadi suami dan saya telah menjadi isteri seumur 3 tahun...macam² perasaan lahir sepanjang kita melengkapi hidup satu sama lain...

ada

senyum,tawa,gelak,sedih,rindu,sayang,cinta,kasih,percaya,hormat,jujur,ikhlas,belai,manja,lucu,marah,tersinggung,gedik,menggoda hahah, redha, ego, selfish, kerek, mengade,bangga, seronok, gembira, semua nya ade....

bercampur² membentuk hati yang damai, tenang dan bersyukur dengan nikmat yang Allah bagi....mcm² rencah dan karenah sepanjang pengenalan 2 hati ini, namun semuanya menjadi panduan untuk kami lebih mengenali hati budi kami masing²...apa jua kelebihan dia...menutup kekurangan saya....apa yang saya dididik...melengkapkan kekurangan dalam diri dia...sekali lagi menjadikan kehidupan kami yang tenang dan damai...terima kasih semua yang telah sentiasa mendidik kami dalam menjaga rumahtangga, menasihati kami bagi mana² kekurangan dalam kehidupan kami, sentiasa membantu kami meniti alam hidup berumahtangga. Hanya Allah sahaja yang mampu membalas jasa baik kalian...

Semoga kita berbahagia, tenang bersama selama-lamanya. Kau untukku dan aku untukmu...dalam kita mencari keredhaan Allah...amin yra..!



video

video

video

0 kata² mereka...::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...